Damla Ersubaşı Son Hali : Damla Ersubaşı'nın son hali olay oldu! - Resim - Instagram hesabını aktif olarak kullanan 27 yaşındaki oyuncu, yeni haliyle çekildiği fotoğrafları yayınladı.

Damla Ersubaşı Son Hali : Damla Ersubaşı'nın son hali olay oldu! - Resim - Instagram hesabını aktif olarak kullanan 27 yaşındaki oyuncu, yeni haliyle çekildiği fotoğrafları yayınladı.. Saçlarını siyah renge boyattı ve kıvırcık yaptırdı, son halini ise yeni bir ben oldum notunu paylaştı. Güzel oyuncu damla ersubaşı, geçtiğimiz gün zorlu avm'de objektiflere yansıdı. 6.5 ayda 41 kilo veren ersubaşı, bambaşka bir kimliğe büründü. Instagram hesabını aktif olarak kullanan 27 yaşındaki oyuncu, yeni haliyle çekildiği fotoğrafları yayınladı. Fotoğraf galerisiyasam / damla ersubaşi'nin son hali̇ herkesi̇ şaşirtti!

Kanal d ekranlarının sevilen dizisi sihirli annem'de rol alan damla ersubaşı son hali ile dikkat çekti. Sihirli annem dizisinde canlandırdığı tuğçe karakteriyle akıllara kazınan damla ersubaşı 2018'de mide küçültme ameliyatı sayesinde 6 ayda 41 kilo vermişti. Genç oyuncunun bu hali 'damla ersubaşı günden güne eriyor' yorumlarına neden oldu. Sihirli annem dizisinde canlandırdığı tuğçe karakteriyle akıllara kazınan damla ersubaşı 2018'de mide küçültme ameliyatı sayesinde 6,5 ayda 41 kilo vermişti. 2016 yılında mustafa can keser ile dünya evine giren damla ersubaşı , aldığı kiloları vermek için mide küçültme ameliyatı oldu.

Damla Ersubaşı'nın Son Hali Herkesi Şaşırttı!
Damla Ersubaşı'nın Son Hali Herkesi Şaşırttı! from images.beyazgazete.com
Sihirli annem'in tuğçesi artık bambaşka birisi! İşte tuğçe yani damla ersubaşı büyümüş, hatta gelin olmuş, evlenmiş, üstelik çocukluk aşkı cem de düğününde onun yanındaymış ? Sihirli annem dizisinde canlandırdığı tuğçe karakteriyle akıllara kazınan damla ersubaşı 2018'de mide küçültme ameliyatı sayesinde 6 ayda 41 kilo vermişti. Sihirli annem'in yıldızı ihanete uğradı! 2016 yılında mustafa can keser ile dünya evine giren damla ersubaşı , aldığı kiloları vermek için mide küçültme ameliyatı oldu. 2000'li yıllardatürkiye'de fenomen haline gelen ve çocukları ekran başına kilitleyen başarılı dizisi sihirli annem'de damla ersubaşı, geçtiğimiz dönem. Ünlü oyuncunun son paylaşımına övgü dolu yorumlar yağdı. Sihirli annem' dizisinde canlandırdığı 'tuğçe' karakteriyle tanınan oyuncu damla ersubaşı boşanır boşanmaz imajını değiştirdi.

Damla ersubaşı boşanır boşanmaz imajını değiştirdi.

Oyunculuğa ara veren ersubaşı, 2016 yılında iş adamı mustafa keser dünya evine girerek gündeme sosyal medya hesabından bol bol paylaşım yapan ersubaşı'nın son hali görenleri şaşkına çevirdi. Instagram hesabını aktif olarak kullanan 27 yaşındaki oyuncu, yeni haliyle çekildiği fotoğrafları yayınladı. Damla ersubaşı ikinci kez anne oldu! Sihirli annem dizisinin çocuk oyuncusu damla ersubaşı, son dönemlerde fazla kilo almasıyla gündeme gelmişti. Show ana haber 3.732.789 views2 year ago. Sihirli annem dizisinde cem'in büyük aşkı, uğruna her şeyi göze aldığı tuğçe'yı hatırlıyor musunuz? Kilolu olmam benim hareketlerimi etkiliyordu, hayatımı zorlaştırıyordu doktora gittim diyet yaptım, spor yaptım ama kilo veremedim. Sihirli annem'in tuğçe'si damla ersubaşı yeni projesini bambaşka bir görünümle duyurdu. Damla ersubaşı son hali ile ilgili 1 haber listeleniyor. Damla ersubaşı boşanır boşanmaz imajını değiştirdi. Güzel oyuncu damla ersubaşı, geçtiğimiz gün zorlu avm'de objektiflere yansıdı. Çocuk yaşlarda oynadığı 'sihirli annem' dizisiyle tanınan oyuncu damla ersubaşı, kızının yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye.

90 kiloydu, şimdi 43 kilo. Ünlü oyuncunun son paylaşımına övgü dolu yorumlar yağdı. Değişimi ile dudak uçuklatan damla ersubaşı adeta her geçen gün eriyor. Damla ersubaşı / sihirli annem tuğçe. Fotoğraf galerisiyasam / damla ersubaşi'nin son hali̇ herkesi̇ şaşirtti!

Damla Ersubaşı'nın Son Hali Herkesi Şaşırttı!
Damla Ersubaşı'nın Son Hali Herkesi Şaşırttı! from images.beyazgazete.com
Damla ersubaşı son hali ile sosyal medyayı salladı. Sihirli annem'in tuğçe'si damla ersubaşı kilolardan kurtuldu! Ünlü oyuncunun son paylaşımına övgü dolu yorumlar yağdı. Değişimi ile dudak uçuklatan damla ersubaşı adeta her geçen gün eriyor. Kamera karşısına çok ufak yaşlarda geçen damla ersubaşı, beykent üniversitesi'nde oyunculuk üzerine eğitim aldı. Çocuk yaşlarda oynadığı 'sihirli annem' dizisiyle tanınan oyuncu damla ersubaşı, kızının yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Videotv 527.919 views1 year ago. Sosyal medya hesabından son halinin fotoğraflarını paylaşan ersubaşı, hayranlarından övgü dolu yorumlar alıyor.

Damla ersubaşı ikinci kez anne oldu!

Ersubaşı nın son hali olay oldu ve takipçilerini ikiye böldü. Ünlü oyuncunun son paylaşımına övgü dolu yorumlar yağdı. Fotoğraf galerisiyasam / damla ersubaşi'nin son hali̇ herkesi̇ şaşirtti! Sihirli annem dizisinin 'tuğçe' karakterinin son hali görenleri şaşırttı. Genç oyuncunun bu hali 'damla ersubaşı günden güne eriyor' yorumlarına neden oldu. Oyunculuğa ara veren ersubaşı, 2016 yılında iş adamı mustafa keser dünya evine girerek gündeme sosyal medya hesabından bol bol paylaşım yapan ersubaşı'nın son hali görenleri şaşkına çevirdi. Damla ersubaşı son hali ile ilgili 1 haber listeleniyor. İhanet iddiaları sonrası ilk kez konuştu! İşte tuğçe yani damla ersubaşı büyümüş, hatta gelin olmuş, evlenmiş, üstelik çocukluk aşkı cem de düğününde onun yanındaymış ? Kamera karşısına çok ufak yaşlarda geçen damla ersubaşı, beykent üniversitesi'nde oyunculuk üzerine eğitim aldı. Sihirli annem'in yıldızı ihanete uğradı! 6,5 ayda 41 kilo veren ünlü oyuncu, sosyal medya paylaşımları ile ilgi odağı oldu. Sihirli annem'in tuğçesi artık bambaşka birisi!

Sosyal medya hesabında sık sık paylaşımlar yapan damla ersubaşı, takipçilerini adeta şaşkına uğrattı. 6.5 ayda 41 kilo veren ersubaşı, bambaşka bir kimliğe büründü. Bir dönemin çocuk oyuncularından damla ersubaşı şimdilerde iki çocuk annesi genç bir kadın. Oyuncu damla ersubaşı, imaj değişikliği yaptı. İşte damla ersubaşı'nın son hali.

Damla Ersubaşı boşanma iddialarına son noktayı koydu
Damla Ersubaşı boşanma iddialarına son noktayı koydu from i.haberglobal.com.tr
Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye. Damla ersubaşı'nın büyük değişimi olay oldu! 6.5 ayda 41 kilo veren ersubaşı, bambaşka bir kimliğe büründü. Bir dönemin çocuk oyuncularından damla ersubaşı, verdiği kilolar ile gündeme gelmeye devam ederken son hali ile hayranlarını şaşırttı. Damla ersubaşı boşanır boşanmaz imajını değiştirdi. Oyuncu damla ersubaşı, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Zehra ve zeynep nisa ile birlikte çekilen karesini yayınlayan ersubaşı'nın son hali ise olay oldu. Sihirli annem dizisinde cem'in büyük aşkı, uğruna her şeyi göze aldığı tuğçe'yı hatırlıyor musunuz?

Zehra ve zeynep nisa ile birlikte çekilen karesini yayınlayan ersubaşı'nın son hali ise olay oldu.

Sihirli annem dizisinde canlandırdığı tuğçe karakteriyle akıllara kazınan damla ersubaşı 2018'de mide küçültme ameliyatı sayesinde 6,5 ayda 41 kilo vermişti. Sihirli annem dizisinde canlandırdığı tuğçe karakteriyle akıllara kazınan damla ersubaşı 2018'de mide küçültme ameliyatı sayesinde 6 ayda 41 kilo vermişti. Zehra ve zeynep nisa ile birlikte çekilen karesini yayınlayan ersubaşı'nın son hali ise olay oldu. Saçlarını siyah renge boyattı ve kıvırcık yaptırdı, son halini ise yeni bir ben oldum notunu paylaştı. Güzel oyuncu damla ersubaşı, geçtiğimiz gün zorlu avm'de objektiflere yansıdı. Damla ersubaşı son hali ile ilgili 1 haber listeleniyor. Videotv 527.919 views1 year ago. Ersubaşı'nın telefon görüşmesi yaptığı isim dikkat çekti. Sihirli annem'in küçük oyuncularından damla ersubaşı kimdir? Sihirli annem' dizisinde canlandırdığı 'tuğçe' karakteriyle tanınan oyuncu damla ersubaşı boşanır boşanmaz imajını değiştirdi. Sihirli annem dizisinin çocuk oyuncusu damla ersubaşı, son dönemlerde fazla kilo almasıyla gündeme gelmişti. Sihirli annem dizisinde canlandırdığı tuğçe karakteriyle akıllara kazınan damla ersubaşı 2018'de mide küçültme ameliyatı sayesinde 6,5 ayda 41 kilo vermişti. Damla ersubaşı, son paylaşımlarıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ersubaşı'nın telefon görüşmesi yaptığı isim dikkat çekti damla ersubaşı. | aşırı kilo veren ve zayıflayan 37 ünlü!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook