Bartın'da Sel Felaketi 1998 : Bartın'da sel felaketi: 2 kişi kayıp - Haberler - 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi.

Bartın'da Sel Felaketi 1998 : Bartın'da sel felaketi: 2 kişi kayıp - Haberler - 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi.. Çocuğu bulan vatandaşın gördüğü zaman. Bartın sel felaketi havadan böyle görüntülendi. Sel geliş anında kaydedilen en korkutucu 10 görüntü. Bartın'da merkeze bağlı hasankadı beldesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan sonucu beldeye ulaşımı sağlayan yolun kapandığı bölgede, sel sularına kapılan biri bölgede sel nedeniyle evlerinde mahsur kalan bazı vatandaşlar, ekiplerce güvenli bölgelere alındı. Bartın'da dün meydana gelen sel felaketi bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi.

Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Can kaybının yaşanmadığı olaylarda aracı suya kapılan boran ezer, o anları cep telefonuna kaydetti. Bartın valiliği ve bartın belediyesi vatandaşları olası bir sel baskınlarına karşı hoparlörlerden uyardı. Bartin sel 1998 bartın'da 1998 yılında meydana gelen sel tehlikesi halen devam ediyor. Alınan önlemler bu felaketi önledi.

Bartın'da Yaşanan Sel Felaketi Hayatı Olumsuz Etkiledi ...
Bartın'da Yaşanan Sel Felaketi Hayatı Olumsuz Etkiledi ... from foto.sondakika.com
Bartın'da öğleden sonra başlayan sağanakta sel sularına kapılıp kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın (70) cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta dere yatağında çamura saplanmış halde bulundu. Bartin'da, 21 mayıs 1998 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yapımına başlanan kirazlı köprü barajı, tamamlanarak, su tutmaya başladı. Bartın'ı etkisi altına alan kar ve yağmur, soğuk hava ile etkisini sürdürüyor. Ve maalesef bir türlü son. Gökırmak, kocanaz ve arıt çaylarının birleşmesi ile oluşan bartın çayı'nın taşması sonucu bartın ilimiz unutamayacağımız büyük bir sel felaketi yaşamıştı. 6.338 views2 years ago güneş kamera fotoğrafcılık. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. Tekirdağın yüksek rakımında da, sahilde deniz seviyesinde de s.

Kastamonu'nun cide ilçesinden i̇stanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu bartın'ın amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyü mevkilerinde yükselen sel.

Bugün 1998 sel felaketinin 22. Bartın'da öğleden sonra başlayan sağanakta sel sularına kapılıp kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın (70) cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta dere yatağında çamura saplanmış halde bulundu. Ak parti bartın milletvekili yılmaz tunç, bartın'ı sel riskinden koruyacak barajın artık su tutmaya başladığını belirterek şunları söyledi Sel geliş anında kaydedilen en korkutucu 10 görüntü. Bartın'da son üç gündür meydana gelen yağışlarla metrekareye 299 kilogram yağış düştüğünü, 1998 yılında meydana gelen büyük sel felaketinde 180. Bartında selin ardından hasar tespit çalışmaları başlatıldı. Kastamonu'nun cide ilçesinden i̇stanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu bartın'ın amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyü mevkilerinde yükselen sel. Artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. Çocuğu bulan vatandaşın gördüğü zaman. 22 yıl önce gökırmak, kocanaz ve arıt çaylarının birleşmesi ile oluşan bartın çayı'nın taşması sonucu bartın ilimiz unutamayacağımız. Bartın'a bağlı hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağışlar sonrası sel felaketi meydana geldi. Kar ve ardından başlayan yağmur sonrası bartın irmağı sularının yükselmesi vatandaşları tedirgin etti. Şehrin büyük bir bölümünün sular altında kaldığı o günlerin bir daha yaşanmaması dileğiyle.

Bartın'ın çakraz sahilinde yaşanan sel felaketinde 3 katlı evinin çökmesi ve arabasının denize sürüklenmesini saniye saniye. Çocuğu bulan vatandaşın gördüğü zaman. Bu görüntüler felaket filminden değil. Bartın kuruçasile ilçesi ve tekken önü köyü ile amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyünde etkili olan sağanak yağmur sebebi ile dereler taştı. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan.

Son Dakika: Bartın'da sel felaketi! Köprü ve yollar çöktü ...
Son Dakika: Bartın'da sel felaketi! Köprü ve yollar çöktü ... from www.mavimod.com
6.338 views2 years ago güneş kamera fotoğrafcılık. 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları ise sürüyor. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 16 yıl geçmiş. Afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, özellikle amasra ve kurucaşile ilçelerinde etkili olan sel felaketine maruz kalan vatandaşlar için yapılan. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı. Can kaybının yaşanmadığı olaylarda aracı suya kapılan boran ezer, o anları cep telefonuna kaydetti. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan.

Bartın'da, 21 mayıs 1998 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yapımına başlanan kirazlı köprü barajı, tamamlanarak, su tutmaya başladı.

Ve maalesef bir türlü son. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı. Bartın'a bağlı hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağışlar sonrası sel felaketi meydana geldi. Amatör kameraya yansıyan görüntülerde araçların sele kapılması, evlerin ise sulara gömülmesi yer aldı. Bartın'da son üç gündür meydana gelen yağışlarla metrekareye 299 kilogram yağış düştüğünü, 1998 yılında meydana gelen büyük sel felaketinde 180. 4 kişinin can verdiği büyük sel felaketinde ortaya çıkan fotoğrafların aynısı, bugün giresun'dan geliyor… 6.338 views2 years ago güneş kamera fotoğrafcılık. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil. Bu görüntüler felaket filminden değil. Kastamonu'nun cide ilçesinden i̇stanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu bartın'ın amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyü mevkilerinde yükselen sel. Can kaybının yaşanmadığı olaylarda aracı suya kapılan boran ezer, o anları cep telefonuna kaydetti. Bartın'ı etkisi altına alan kar ve yağmur, soğuk hava ile etkisini sürdürüyor. Bugün 1998 sel felaketinin 22.

6.338 views2 years ago güneş kamera fotoğrafcılık. Bartin'da, 21 mayıs 1998 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yapımına başlanan kirazlı köprü barajı, tamamlanarak, su tutmaya başladı. Bartın sel felaketi havadan böyle görüntülendi. Çocuğu bulan vatandaşın gördüğü zaman. Bartın'da 1998 yılında yaşanan sel afetinin bugün yıl dönümü.

Etkili sağanak yağış Bartın'da sel ve heyelana neden oldu ...
Etkili sağanak yağış Bartın'da sel ve heyelana neden oldu ... from www.haber2021.com
14.438 views11 years ago haberinizolsundiye. Bartın'da yaşanan sel felaketi hayatı olumsuz etkiledi. Bartin 21.05.1998 sel görüntüleri̇ metin akdeni̇z. Bartın kuruçasile ilçesi ve tekken önü köyü ile amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyünde etkili olan sağanak yağmur sebebi ile dereler taştı. Tekirdağın yüksek rakımında da, sahilde deniz seviyesinde de s. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. Hasib akkaya'ya ait olduğu öğrenilen binanın karşısında olan ve komşusu fatma gölce olayın yaşandığı anı anlattı. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı.

Son üç gündür devam eden yoğun yağış, nedeniyle bartın'da felakete ramak kaldı.

Bartın'da, 21 mayıs 1998 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yapımına başlanan kirazlı köprü barajı, tamamlanarak, su tutmaya başladı. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Bartın i̇li çarkaz beldesinde ise sel sularına dayanamayan 3 katlı bir bina tamamen çöktü. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı. Bartın'ı etkisi altına alan kar ve yağmur, soğuk hava ile etkisini sürdürüyor. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil. Bartin sel 1998 bartın'da 1998 yılında meydana gelen sel tehlikesi halen devam ediyor. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı. Şehrin büyük bir bölümünün sular altında kaldığı o günlerin bir daha yaşanmaması dileğiyle. Gökırmak, kocanaz ve arıt çaylarının birleşmesi ile oluşan bartın çayı'nın taşması sonucu bartın ilimiz unutamayacağımız büyük bir sel felaketi yaşamıştı. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri. 11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı. 1998 sel felaketinin yıl dönümü.

Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı bartın sel. 6.338 views2 years ago güneş kamera fotoğrafcılık.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook